KiesFictief: een stemwijzer maar dan met fictieve partijen

Ik ben sinds begin deze maand met de ontwikkeling bezig van KiesFictief, een website zoals StemWijzer die aan de hand van dertig stellingen kan laten zien hoe dicht de kiezer in de buurt zit van de deelnemende partijen. In dit geval zal het gaan om fictieve, door mensen zelf ingediende partijen. Er zal dan om de week een ‘verkiezing’ plaatsvinden met die partijen. Dit artikel zal dienen als een dagboek waarin ik de ontwikkeling ervan bijhoud voor wie dat wil volgen.

De taal waarin het geschreven wordt is JavaScript: bij zowel de front- als de backend is dat het geval. Een open beta met de daarbij behorende bugs en missende functies is hier te vinden: https://kiesfictief.nl.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Overig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *